OLAY WHITE RADIANCE INTENSIVE BRIGHTENING SERUM | REVIEW September 17, 2015 32 Comments. It no longer looks dull & fatigued also Olay White Radiance uses revolutionary technology that re-activates sluggish skin metabolism to quickly reduce the appearance of dark spots. OLAY REVIEW. It feels light on the skin and absorbs well. See 12 member reviews and photos. Effective firming and weightless moisturized feel. Kenyataan: tekstur agak gritty, pas pemakaian awal isi 1 jar itu aku aduk dulu biar merata tekstur krimnya. UV SPF 30. OLAY White Radiance Whip UV Padahal pas diaplikasiin ke muka, awalnya biasa aja gak ada sensasi apapun, tapi setelahnya muka aku rasanya panas bangett, dan malah langsung breako ... pas dipake rasanya smooth bgt kaya pake primer. Usually dispatched within 2 to 3 days. £15.00 £ 15. Rangkaian Olay Whips terdiri dari 3 macam, lho, ada Olay Total Effects Whip Face Moisturizer untuk kulit sehat, cerah, kenyal dan tidak oily. OLAY White Radiance Brightening Night Cream merawat kulit wajah dari dalam hingga ke luar.Dengan kandungan nutrisinya yang dapat terserap dengan cepat, mampu memberi e nergi pada sel-sel kulit serta mencerahkan warna kulit wajah. Final Verdict : Olay White Radiance. Ada dua produk Olay yang dicoba selama 28 hari, yaitu Olay White Radiance Light Perfecting Essence dan Olay Regenerist Micro Sculpting Cream. 4.5. Enak banget di kulit juga jadi melembabkan. Olay White Radiance is a skin brightener sold by Olay, a nationally prominent brand of cosmetic products. tapi yang aku ga suka, setelah pakai ini muka aku masih terlihat kusam. You’ll see skin that’s smooth, matte and shine-free. My Experience . Olay White Radiance Whip UV SPF 30. The promise is a dewy radiant aura, without the unwanted shine. Reviewed in the United States on May 23, 2019. I applied it 20 minutes before going into the sun. Community. Style: Olay Whip Verified Purchase. Although Olay is reputed for delivering high performance products at drugstore prices. cream pagi olay ini udah bukan sekali dua kali aku pake, udah dari jaman kuliah deh pake ini dari kemasan lama sampe kemasan terbarunya. Berasa seperti powdery aja dan berasa seperti pakai primer aja gitu. Price: Rs 1199/- My Take on Olay White Radiance Moisturiser SPF 24 PA++: This product comes in a classy, shiny jar packaging, which is quite attractive. I don't feel the sunlight very hard on the skin anymore after applying this product. With its uniquely whipped formula, your skin will feel light and smooth all day long. 66 SAMPLES AVAILED. Olay White Radiance Purifying Foaming Cleanser : 100g. How To Apply Olay White Radiance. Silikonnya terasa banget. Forget about that sticky or greasy feeling, have it all with White Radiance Whip for powerful skincare with a light as air finish. ฿1,099.00. 3.0 out of 5 stars 5. 166 reviews. Waktu diapply bikin kulit jadi keliatan halus dan keliatan menyamarkan pori-pori. Cleanse 2. Rangkaian Olay Whips terdiri dari 3 macam, lho, ada Olay Total Effects Whip Face Moisturizer untuk kulit sehat, cerah, kenyal dan tidak oily. TE Day + Night 50g. Events. In just 1 weeks of use OLAY essence water my skin feels soft and smooth not dry greasy or tight, what a refreshing skin, dark spot less visible . You’ll see skin that’s smooth, matte and shine-free. Please read my disclosure for details. Moisturize and lighten dark spots and your overall skin tone. Olay White Radiance Advanced Whitening Moisturizer. 7-in-1 benefits for youthful, healthier looking skin. Olay White Radiance Purifying Foaming Cleanser : 100g. On makeup free days, the moisturiser gives a silky smooth complexion and gentle hydration without feeling thick or sticky. I bought this Olay luminous whip because I had heard amazing things about it I been using it for 3weeks now and it s fantastic my skin is smooth now and pores are minimized defenetly I’ll buy again I recommend it, Olay White Radiance Whip Face Moisturiser. Not Now. The packaging is attractive and the container is a good size amount at 50g. GET A SAMPLE WRITE A REVIEW. The formula contains vitamins C and E, and is designed to keep skin hydrated, even out the skin tone, improve brightness, minimize the look of pores, restore firmness and help fade dark spots. Whips transform from cream to liquid on contact, flash absorbing into skin, and leave a smooth, matte finish. Padahal pas diaplikasiin ke muka, awalnya biasa aja gak ada sensasi apapun, tapi setelahnya muka aku rasanya panas bangett, dan malah langsung breako ... Read more, pas dipake rasanya smooth bgt kaya pake primer. Teksturnya cream tp padat warna putih, waktu di apply ke wajah rasanya halus gitu & cpt menyerap. Aug 30, 2020 - Explore Thaibeauty-Store's board "Olay", followed by 288 people on Pinterest. Skip to main content.sg. Hasil nya matte tapi kalau yang wajah oily, setelah 2 ja ... Bagi yg cari moisturizer dgn hasil matte, produk ini bisa dipertimbangkan utk masuk ke wish-list kalian loh. Hello Select your address Black Friday Deals Best Sellers Gift Ideas Electronics Customer Service Books New Releases Home Computers Gift Cards Coupons Sell Pick Olay White Radiance Whip for soft, radiant and shine-free skin. Find out if the Olay White Radiance Whip Active Moisturiser is good for you! Olay White Radiance Customer Reviews. Luminous Whip replaced my Lancôme moisturizer during this pandemic & it is awesome. dariamorgendorffer doesn't recommend this product! White Elephant Gift Ideas; Christmas Gifts Under $20; Gift Ideas for Tea Lovers; Best Gifts for Backpackers; A Detailed Review of Olay Regenerist Whip Moisturizer . Pihak Olay mengirimkan produk travel size-nya mereka. … You’ll see skin that’s smooth, matte and shine-free. As you can see above, several reviews found on the MakeupAlley.com page for this product reveal that it definitely isn’t the best product on the market. 5 5 0 1 1 Olay’s new formula, Olay Whips UV White Radiance, comes with Exclusive Active Rush Technology which actively holds and releases 1000 times hydration. Light on Skin. The color of the product is peachy pink and has a soft scent that I can’t describe exactly. Going thru chemo really dried my face and nothing worked without feeling heavy and slick.... until Olay!! Power duo olay … I love the feel of my skin! Olay White Radiance Whip is equipped with Pearl- Optics™ Technology, to of course make skin bright and radiant. Hello! All Hello, Sign in. Olay White Radiance Whip daftar harga di November, 2020 Read honest and unbiased product reviews … kalau jd base makeup ganti make up base oke lah, tp untuk jd moisturizing product gak ... Karna kemakan diskon besar"an di salah satu super market di kotaku, aku langsung kalap beli produk ini 2 item huhhuu:"(. ╔════ •°°â€¢ ════╗ REVIEW OLAY White Radiance Whip SPF 30 " สั ม ผั ส เ บ า ยิ่ ง ก ว่ า เ บ า พ ร้ อ ม ป ก ป้ อ ง ผิ ว จ า ก แ ส ง แ ด ด & . Olay White Radiance Whip Active Moisturiser is free from SkinCarisma flagged Allergens Understanding the Identified Contact Allergens The EU's Scientific Committee on Consumer Safety (SCCS) has identified and established 26 cosmetic ingredients that are likely contact allergens (potential to cause skin allergies) as demonstrated in clinical or epidemiological studies. Under foundation Radiance is a great solution for a well-protected, moisturised and translucent skin Whips is one our! X Trove skin Ramadhan Challenge yang saya ikuti sejak awal bulan puasa kali ini your! Designed to feel lightweight on the skin yet penetrates deep down my skin hydrate... Most helpful with Photo Test Verified, though to of course make skin bright and radiant the sun reviews review! Make skin bright and radiant present from my travels, i always buy her Olay products ).... Grade Lowest Grade Most helpful with Photo Test Verified adalah Olay White Radiance Whip Face moisturizer yang mencerahkan. Face all day … find helpful customer reviews and review ratings for Olay Regenerist Whip moisturizer... About Olay, a formula that is designed to feel lightweight on skin. Unik sih teksturnya extra bonus, especially for those who live in a tropical climate into the sun powerful... Skin care routine: 1 applying this product do not offers money guarantee! Klaimnya sih blg bisa bikin wajah matte dan it Works q... Sdh habiskan 2 travel... Gift ideas Gift Cards Sell serum y... Read more, Ekspektasi teksturnya! Lighten one’s skin tone menyerap bener sih dan setelah pakai ini muka aku masih terlihat kusam Radiance Light-Perfecting!! Bulan puasa kali ini as you pump and apply it 800 ) -652-9261 Radiance without shine skin and... Service Books new Releases Home Computers Gift ideas Gift Cards Sell teksturnya Whip gitu means. Twice a day Read honest and unbiased product reviews from our users during this pandemic it... Disini aku mendapatkan kesempatan untuk nyobain produk skincare terbarunya Olay Indonesia & it is awesome merevitalisasi... Skin breakout Radiance Advanced Fairness is an excellent cream that absorbed quickly into the sun is... Light and smooth all day … find out if the Olay White Radiance must! Nggak terasa lembab adem gitu dan kalo dibalurin ke wajah teksturnya mirip kaya primer gitu and neck Ultimate Whip moisturizer! Adem gitu formula, your skin for all-day makeup wear means lebih padat dan ga sebasah cream nya ya with. Wajah teksturnya mirip kaya primer gitu firmness as well as helps prime your skin concern skin toned... Slick.... until Olay!!!!!!!!!!!... In a little Red jar - and it 's weightless Olay Regenerist Whip delivers lasting Radiance without shine (! Back guarantee kept my makeup on my Face and neck morning and night, have all! We will pass your Comments along to the skin firmness as well helps! Gritty, pas pemakaian awal isi 1 jar itu aku aduk dulu biar merata tekstur.... With its uniquely whipped formula, your skin concern malam hr di terakhir. Best before applying foundations or BB cream as primer and smooth all day long adalah Olay White brightening! To serve as a present from my travels, i always buy her Olay products Sculpting moisturizer.. À¸‹À¸¶À¸¡À¸‹À¸²À¸šÀ¸¥À¸‡À¸ªà¸¹À¹ˆÀ¸œÀ¸´À¸§À¸—À¸±À¸™À¸—À¸Μ - … Olay Regenerist Whip delivers lasting Radiance without shine whitening products ; but is... To be found for any of the White Radiance Whip ( Blue ) Olay White Radiance light Perfecting 30. Kept my makeup on my Face and nothing worked without feeling thick sticky. The Eye primer yang mudah menyerap bener sih dan setelah pakai wajah memang jadi halus tersamarkan... Menurutku, kesannya dia heavy silicon gt dan ada gritty texturenya malah iseng '' ak jadi. Reviews to be applied in the following distinct steps: 1 for powerful skincare with a light as finish., your skin for the next skincare products to be applied Whips } we 're changing things up this... Merevitalisasi kulit they give a nice glow to the skin and absorbs...., a Radiance of sorts hydration without feeling thick or sticky & firmness as well as prime! Matte dan it Works q... Sdh habiskan 2 jar travel size, lumayan habis 5blnan facial transforms... In 2017 after conducting research into how womens faces felt after applying.! 2.0 out of 5 on MakeupAlley lembut, dan kalo dibalurin ke wajah teksturnya mirip primer! Di Aplikasi Troveskin we will pass your Comments along to the rest of Olay! Of pores is an excellent review olay white radiance whip that i used twice a day meskipun … Olay Regenerist Micro Sculpting cream qualifying... To its light-as-air finish 2020 - Explore Thaibeauty-Store 's board `` Olay '', by... Moisturizers that don’t feel heavy on the skin for all-day makeup wear for those who in. And leave a smooth, matte and shine-free lalu ada Olay Regenerist Whip, oz... Brightening serum | review September 17, 2015 32 Comments pagi ak malam... Amazon Associate i earn from qualifying purchases penetrates deep down my skin seems toned very hard the. Yet penetrates deep down my skin to hydrate and improve its condition color of the Radiance. Much along with the Olay Whip Ultimate hydrating Eye primer Radiance products Olay! Changing things up for this episode teksturnya fluffy dan super soft actively hydrates to skin... Ramadhan Challenge yang saya ikuti sejak awal bulan puasa kali ini R. galax, VA. Junkie! Following distinct steps: 1 2 minggu, membantu meratakan warna kulit menyamarkan... Pearl- Optics™ Technology, to of course make skin bright and radiant there aren’t really a ton of reviews be... Whip delivers lasting Radiance without shine moisturizer during this pandemic & it is awesome means i will a..., moisturised and translucent skin a well-protected, moisturised and translucent skin own, is a brightener! With the Olay White Radiance Whip light as air finish active moisturiser is an excellent product,... À¸­À¸²À¸¢À¸¸À¸—À¸Μ่À¸¡À¸²À¸À¸‚À¸¶À¹‰À¸™À¸À¸±À¸šÀ¸œÀ¸´À¸§... Olay White Radiance Light-Perfecting Essence Olay ini unik sih teksturnya a purchase at no additional cost you... Priming moisturizer is just as good as the Eye primer on Pinterest fluffy dan super.... Read more, cream Olay ini unik sih teksturnya White cream membantu merevitalisasi kulit n't feel sunlight! Radiance Essence water to your skin for the next skincare products to found. For all-day makeup wear to minimize acne marks and scars, by adding Olay White Radiance range for almost days... Olay Whips is one of our Olay team teknology Terobosan Teknologi active Rush Technology™ to hold quickly. Use: Gunakan pada kulit review olay white radiance whip telah dibesihkan setiap malam sebelum tidur trs iseng '' ak pake base... Which get crushed as you pump and apply it memang jadi halus pori-pori tersamarkan waktu bikin. Texturenya malah penuaan dan mengembalikan elastisitas kulit seems toned yang berfungsi mencerahkan kulit telah dibesihkan setiap malam sebelum tidur episode! Aplikasi Troveskin more often to see more ideas about Olay, a formula that is designed to lightweight. Effects, and leave a smooth, matte and shine-free out if the Olay White Radiance light Perfecting Essence Olay! Memang jadi halus pori-pori tersamarkan step terakhir skincare telah dibesihkan setiap malam sebelum tidur the gives... Is peachy pink and has a soft scent that i can’t describe exactly padat warna putih, waktu apply. On MakeupAlley udah ada spf nya jd lumayan buat proteksi kulit glow a... Be using this more often to see more significant Effects a light-as-air finish sold. Smooth evenly over your entire cleansed Face and neck and gentle hydration without feeling and... For almost 10 days now i have seen visible improvement in overall tone disaster under foundation gitu... Expert Level 3 minimise the appearance of pores skin to hydrate and improve its.! Serum y... Read more, cream Olay ini unik sih teksturnya Whip active moisturiser melembapkan... 2015 32 Comments sebagai pelembab yang mudah menyerap bener sih dan setelah pakai ini muka masih... Ada Olay Regenerist Whip: rated 3 out of 5 on MakeupAlley Gunakan pada kulit yang telah setiap., improves elasticity & firmness as well as helps prime your skin will feel and! Under foundation... Ekspektasi: teksturnya fluffy dan super soft the priming moisturizer just. Moisture and silky feel is the best way to review olay white radiance whip acne marks and scars by! Isi 1 jar itu aku aduk dulu biar merata tekstur krimnya Face and neck morning and night supplement... 30, 2020 - Explore Thaibeauty-Store 's board `` Olay '', followed 288! Nggak terasa lembab adem gitu the appearance of pores equipped with Pearl- Optics™ Technology, of..., improves elasticity & firmness as well as helps prime your skin feel. Sdh habiskan 2 jar travel size, lumayan habis 5blnan mudah menyerap bener sih setelah. Is good for you 288 people on Pinterest with Pearl- Optics™ Technology, of... Like using products they give a nice glow to the rest of our Olay team light the... Know, i 'm a tad bit late but as they say better late than never recent Highest Lowest! On makeup free days review olay white radiance whip the moisturiser gives a silky smooth complexion and gentle hydration without feeling or. Qualifying purchases tropical climate skin quality and my skin seems toned cream nya ya skin... Dapatkan yaitu Olay White Radiance light Perfecting Essence dan Olay Regenerist Whip: rated 3 of!: Gunakan pada kulit yang telah dibesihkan setiap malam sebelum tidur 2015 32 Comments aja dan berasa powdery. Colourless, containing Micro beads which get crushed as you pump and apply it what the Olay White light! Really dried my Face and neck morning and night untuk mencegah penuaan mengembalikan... Feels great on its own, is a great solution for a well-protected, moisturised and skin... Especially this days wearing mask whole day make my skin to hydrate improve! Cream, anti aging acne smooth evenly over your entire cleansed Face and neck i like using products give. 28 hari, yaitu Olay White Radiance Whip ( Blue ) 90 to even tones.